Λύσεις Ναυτιλίας

τα Μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Ονόματα

στον Βιομηχανικό Εξοπλισμό

Προιόντα Φανοβαφείων

Σφράγιση & Συγκόλληση

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η “ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ ΑΕ” ξεκίνησε το 1978 σαν εισαγωγική εταιρεία μηχανημάτων και έκτοτε δεσμευτήκαμε στην αντιπροσώπευση και διανομή ποιοτικών Ευρωπαικών Προιόντων μέσω ενός δικτύου καταστημάτων στην αγορά της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Η διαρκής εκμάθηση της αγοράς μας, σε συνεργασία με την τεχνογνωσία των εργοστασίων μας , μας επιτρέπουν να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους διανομείς μηχανημάτων και εργαλείων στους τομείς της αγοράς που απευθυνόμαστε.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Κάθε εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και ιστορία, σεβόμενοι αυτά τα δύο στοιχεία τις ενσωματώνουμε σε μια συλλογική πρόταση για τον Έλληνα επαγγελματία. Τα καταστήματά μας κερδίζουν εξειδίκευση και γνώση σε κάθε βήμα της συνεργασία τους μαζί μας, αυτό μας διακρίνει.

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

  Η επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο είναι θεμελιώδης για τις συνεργασίες μας. Η εμπιστοσύνη, η τιμιότητα και το ήθος είναι πρωταρχικές αξίες όταν διαχειριζόμαστε μια πολυεθνική επιχείρηση που αντιπροσωπεύουμε, έναν διανομέα μας ή ένα τελικό καταναλωτή.

 • ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας ξεπερνιέται μόνο από τα νεότερα μοντέλα που οι εταιρείες μας παράγουν κάθε χρόνο. Τεχνογνωσία και υπεραξία μέσα από κάθε προϊόν μας.

 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Η ουσιαστική υποστήριξή μας ξεκινά όταν το προιόν μας φτάσει στα χέρια του τελικού καταναλωτή. Παρουσιάσεις νέων προϊόντων στον χώρο σας, σεμινάρια εκμάθησης νέας τεχνογνωσίας και service ηλεκτρικών εργαλείων εντός 24h είναι μερικά από τα προνόμια που κερδίζουν οι συνεργάτες μας.

 • ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

  Όλα τα προϊόντα μας διακινούνται αποκλειστικά μέσω καταστημάτων. Οι συνεργάτες μας είναι μέρος της Ιστορίας μας και της εταιρείας μας. Μαζί αναγνωρίζουμε την αγορά, την προσεγγίζουμε και την υποστηρίζουμε.

 • ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ

  Διακρινόμαστε και εξειδικευόμαστε σε τέσσερα διαφορετικά κομμάτια της Αγοράς μας. 1.) Επισκευή και Επαναβαφή Αυτοκινήτων 2.) Εξοπλισμός Τριβής και Βαφής Σκαφών & Superyacht 3.) Χημικά Υλικά Συγκόλλησης και Σφράγισης 4.) Βιομηχανικός Εξοπλισμός . Στόχος μας είναι να αυξάνουμε την τεχνογνωσία μας σε κάθε αγορά και να την μοιραζόμαστε έμπρακτα με τους συνεργάτες μας.

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΟΔΟΣ

  Αναπτυσσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας. Έχουμε πάθος με το αντικείμενό μας , ειδικά όταν αναγνωρίζουμε νέους τρόπους να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας και να καλύπτουμε νέες αγορές. Το να προσθέτουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες , σταθερά και μακροπρόθεσμα, υπηρετώντας το δίκτυό μας είναι ανάγκη και ευχαρίστηση.

Κάθε χρόνο διαμορφώνουμε και διανέμουμε τον Γενικό Κατάλογο Προϊόντων της εταιρείες μας ανάμεσα στους συνεργάτες μας. O κατάλογός μας συγκεντρώνει και προτείνει επώνυμες , ποιοτικές λύσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία.